LidaMard Bride · 18. January 2019
Riječ je o novom, rastućem trendu koji se može opisati: Ponijeti vjenčanicu koja utjelovljuje snagu, status i povezanost žena u porodici.

Trendovi · 14. September 2018
Za deset dana počinje jesen. Budući da trendovi sada traju duže, ja i moje kolege (m/ž) nastojimo unijeti promjenu kroz nove teksture, tkanine i lijepe kombinacije. Pogledajte pet nijansi boja, koje će obilježiti trenodve odjevanja ove jeseni i zime. Pogledajte pet nijansi boja, koje će obilježiti trenodve odjevanja ove jeseni i zime. Očekujem vaše komentare i prijedloge boja kako bismo veselo dočekali jesen i zimu.

25. May 2018
Nemate svog krojača (m/ž), zato što niste sigurni, šta možete dobiti? Navikli ste na konfekcijsku modu? Plašite se da su individualne kreacije preivše skupe? Ako je Vaš odgovor DA, pozivam Vas na neobavezno modno savjetovanje. Dobićete ne samo ideje i preporuke od majstorke visoke mode, nego ćete, ako se odlučite za na neki model, ponijeti i neodoljivu kreaciju uz vrhunski dizajn i saliven kroj. Preko 95% ..

LidaMard Prom · 13. February 2018
Ključno pitanje pred groznicu maturske večeri glasi: kako ostvariti najbolju verziju sebe? Modni brend LidaMard Prom iz Kotora otkriva svoj StyleGuide i poklanja svima, koji prijave interesovanje, svoje Uputstvo za otkviranje idealne ženske tjelesne forme.